On the Phone with Daddy

What, Daddy? who i want to marry?
Aahh… he’s a japanese.
No, no, no! It’s neither tornado nor el nino, Daddy. It’s Arashi. He’s the one from Arashi.
Yes, it means storm.
Yes, that one. The one with panda make-up.
Yeah. I know that for some reasons he shows his nipples on national television.
I know. I know… He seems like a scatterbrain or an airhead sometimes.
No, no Daddy. Listen. He’s actually very smart. He graduated from Keio, you know.
Uh-huh. Not to mention that he’s a newscaster now.
Okay.
So, we’re cool?
Yay!

Hi again Daddy. No, actually i’d like to introduce you the real one.
He came from Toraja.
Ah. You know him very well. He’s been with me for the last 3 years or so.
Uh-huh.
What so great?
Uhm… well he is so nice to me.
And he is a family guy. Your favourite type.
Yeah, i know how patternless his life is. But that’s okay with me.
Oh, he’s very smart too, Daddy.
No, sorry this time he’s not a Keio. But i’m positive he will pass your tests.
All of them. Yes, including ‘tumpas keris’ and ‘makan beling’.

Yes, Daddy, it’s should be one of them. Your choice πŸ™‚

9 thoughts on “On the Phone with Daddy

  1. abah kayanya milih sho deh, soalnya dia tampil di tipi. setidaknya kalo abahlo setipe ama emak gw yang suka anaknya tenar, bakal milih newscaster. LOL

  2. hahaha… kasihan ya si abah…pasti bukan pusing milih calon suami buat loe yang nya… tapi pusing kenapa punya anak kya loe yang freak ama jejepangan..hahahah…humor…humor..*ngikutin kalimat gain nih..hahaha

  3. kalo mak gw mah pasti milih mr toraja, kata mak gw kalo kawin ama orang jepang ntar sering di siksa ngahahahhaha meskipun tdk menunjukkan nipples tp doi bisa makan belinh sm tumpas keris tuh nya, sakteeeeh (mayan buat anti maling rumah si abah :p)

  4. @Ny. Tamtomo
    kagak mungkin lah teh… ini cuma imajinasi doang. membayangkan kalo si Abah nantinya kudu menyeleksi calon(2) mantunya. mbuahahaha.

    @Syilfi
    ahahaha. ntar gue bilang sama si abah : “bah mendingan anaknya jadi otaku arashi apa drug dealer?”

    @yuni
    Yun, kasih tau nyokap lo kalo romusha udah berlalu loh. ahaha.

  5. hahahaha…
    jadi si mr toraja bisa makan beling? sakteh juga ya..

    eh, rekomendasiin aja mr toraja biar bisa jadi idol nya jonis. (tapi dia gak bisa joget ya?).
    biar persaingan jadi lebih fair.

  6. Hwahahahahahahahahahaha..Niiiiceeeee..Nya, lo lupa masukin satu lagi kelebihan orang Toraja ituu..

    Dia kan drummer terkenal Nyaaaa…

    Masa lupa sih??hahahahaaha

    Gw rasa lo emang akan lebih nyaman sama orang kaya Omona They didn't deh..

    Lo dan sebagian anak2 binatang seperti saya kan orangnya dominan tuuh..
    jadi kita butuh orang yang kalem dan bisa di bully..hahaha

    kalo Sho, ntar kita lagi yang dibully…hahahaahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s